Wie zijn wij

Wat doen wij

Rossignol gelooft in vlees van de beste kwaliteit. Doordat we werken met moderne technieken, maar met behoudt van ambachtelijke tradities en oorspronkelijke waarden blijven we ons onderscheiden in een markt met steeds meer uniformiteit.  

Vers vlees

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment met rundvlees-, varkensvlees-, lamsvlees-, en kipspecialiteiten. Wij gaan zeer zorgvuldig om met de inkoop van ons vlees en verwerken dit tot diverse heerlijke producten en specialiteiten.

      

Worst en vleeswaren

Onze worstsoorten en vleeswaren zijn lokaal geproduceerd in de centrale worstmakerij (www.varross.com).

Onze vleeswaren worden nog op ambachtelijke wijze geproduceerd, waarbij volgens eigen receptuur de kruiden en specerijen worden gemengd. Er komen zo een 55 soorten vleeswaren (beleg) in het assortiment. We proberen zoveel als mogelijk allergenenvrij te produceren, waaronder glutenvrij.

    

 

Panklare producten

In deze drukke tijd kan het zijn dat u geen tijd of zin hebt om goede voorbereiding te treffen om te koken, Geen probleem! Bij ons vindt u heerlijke panklare vleesproducten voor een snelle maar vooral verrukkelijke maaltijd. We denken hierbij aan: 

  • Gemarineerd satevlees
  • Gemarineerde spareribs
  • Gemarineerde vlerken
  • Gemarineerde kippenreepjes
  • Gemarineerde kipkarbonade

 

Snacks

Onze trouwe klanten hebben altijd wel trek in een of meer van onze snacks. Gaat u voor een lekker stukje warme bloed of vleesworst; of voor een bakje aardappel- of huzaren-salades. Wat dacht u van een gegrild kippetje? Ook voor groepen, vergaderingen  en feestjes kunnen wij de snacks op bestelling warm aanleveren.

  

Randproducten

 Naast onze heerlijke vleesspecialiteiten, vindt u bij ons ook een divers assortiment van randproducten. Wij denken hier bijvoorbeeld aan kruiden, marinades, tafelzuur, maar ook enkele wijnen, die goed te combineren zijn met onze vleesspecialiteiten.